søndag 8. mars 2009

På hyttetur med kanarifugl i bur...







Hvertfall på hyttetur, men ikke noe kanarifugl i bur. Vi var ganske heldige med været denne helgen. Så vi har vært på tur i skogen som ligger rundt hytta. Vi hadde med oss et syltetøyglass som vi samlet småkryp oppi som vi fant på veien. Ungene koste seg, og når barna har det kjekt så har foreldrene det kjekt også.







Innendørs laget vi mye god mat og hadde skåler fulle av lørdagsgodt. Vi så Korslaget på lørdagen, det var faktisk veldig kjekt. Sjelden det er noe å følge med på lørdagen, men dette skal jeg se neste lørdag også.





Denne hytta står fremdeles igjen etter at den nye ble bygget i begynnelsen av -90 tallet. Dette synes jeg er en veldig sjarmerende hytte. Vi skal pusse opp stuen i denne nå.
Mine tippoldeforeldre bodde her inne, men ikke i denne hytten men en annen som lå litt lenger nede. Der har vi i dag grønnsakshage. Men huset deres brant ned og de flyttet til byen, men noen år senere kom eiendommen tilsalg igjen og de kjøpte det tilbake. Så dette har vært i familien lenge. Det er en fantastisk perle inne i ryfylke og det største plusset er nok at det ikke er så veldig lang reis.



3 kommentarer:

Jannicke sa...

Det så ut som en kjempekoselig hytte,
og så må jeg få skryte litt av den flotte blå kjolen du viste i tidligere innlegg!
Likte den SÅ godt!!

Miss.T sa...

For en nydelig beliggenhet !! Høres ut som dere har hatt en flott tur. Kjekt å komme seg bort litt. Koselig " gamlahyttå " !! puss den opp du : )

Hulda sa...

Hytta ser virkelig koselig ut, og den ligger så fint til i naturen.

Koselig på kjøkkenet hos dere, det gjorde seg virkelig med porselenet i pasteller som du har på hyllen. Har noen asjetter fra det serviset og en liten mugge. :) Det er i blått.