mandag 2. februar 2009

I can do it, I can do it...


Ja jeg klarte det, etter mye banning og steiking på lørdagskvelden var det rett før jeg trødde hele hekletøyet i søppla.

Jeg hadde det med meg på jobb i dag og fikk forklart hvordan en stav skal hekles som jeg hadde bomma på. Så med hjelp i fra de snille damene på jobb og brukbare veiledninger på internett så har jeg heklet min første bestemorsrute. Gleder meg til å hekle flere.








23 kommentarer:

prinsesselinn sa...

flinkesen.
jeg kan ikke hekle.
men jeg er en rev på å sy , og man kan jo ikke kunne alt.
ha en finfin uke.

Bette sa...

Jeg er imponert!!!!
Gleder meg til å se resultatet;o)

-Bette-

Hverdagen vår sa...

Å så bra, nå blir jeg jo bare enda mer inspirert til å prøve da, må se om jeg finner noen fine inn med teskjeer oppskrifter på bestemor ruter på nettet:))

Ha en koselig kveld

Klem

Ida sa...

Så FLOTT! Jeg er imponert! Jeg MÅ ha hjelp av en venninne til dette - for mitt garn flakset rett ned i posen igjen - og nålen vurderte jeg å brekke i to :)

Grattis med seieren over heklemysteriet :-)

Klemmer

Bente sa...

Gratulerer med din første bestemor-rute!!! Fine farger!

Drøm sa...

Jeg prøvde meg på samme prosjektet her forrige uke, men jeg kasta hele greiene fort ned i boksen med garn igjen...fikk det bare ikke til, og jeg har heklet før. skjønte ikke oppskriften ..bare jeg som er litt treig kanskje? Har du noen god oppskrift å dele?

Brocante sa...

Ja det gjorde du jamen! Nå er det bare resten igjen! Gratulerer.

Crinoline sa...

Dette går fint.Har ikke heklet sånne ruter på årevis,lurer på pm jeg husker hvordan.

Verandasol sa...

Så bra, dette blir spennende å se! Driver å drømmer om å begynne å hekle noen bestemorruter selv, men det er leeenge siden sist jeg hekla :p Men jeg tror jeg var ganske dreven på det en gang i tiden, så kanskje det bare er å kaste seg ut i det ;)

Tyra sa...

Kjempeflink, du! Jeg har så lyst å hekle et slikt teppe i beige, hvitt og pudderrosa, men jeg aner ikke hvordan jeg gjør det....Kanskje jeg skal prøve allikevel!!
Ha en fin dag!
Hilsen Cathrine

Anonym sa...

Så flink du er. Det er kjempe fint med slike tepper, har lenge tenkt at jeg skal lage meg ett i lyse blått,creme og brunt som den lille prinsen min kan ha på rommet sitt.

Ha en super fin dag:)
Klem Anita

Bakketun sa...

Wow! Så flink du er. har lenge hatt lyst til å lære meg det, men aldri hatt guts til å gjøre det. Synes du er kjempeflink!

aase sa...

WOW, så flink du er!!! Bra!!! Dette blir jo helt supert!!

jeg brukte mange år på å lære å hekle jeg altså!!!

Miss.T sa...

Så flink du er !! nå må du lære kunsten videre !!! i kveld på samling : )

Jannicke sa...

Flink jente!! Er vel bare meg i hele Blogglandia som ikke kan hekle bestemorruter nå da... (?) ;o).

Hverdagen vår sa...

Tusen takk for at du delte den siden med meg, skal sette meg ned nå og kikke litt mer og finne ut hvem farger jeg vil ha.

Klem:))

Tranghaugen sa...

Du fikk det jo til :) Så bra! kanskje jeg skal ta steget jeg også nå tro?? har jo snakket om dette i årevis.

Verandasol sa...

Heihei, ja kanskje jeg bare skal hive meg utpå :) Den lille vasen er kjøpt på søstrene grene ;)

Hverdagen vår sa...

Har jeg satt meg noe i "hode" så skal det gjøres også og etter inspirasjon fra deg har jeg nå ringt kosekroken (en butikk her jeg bor) og spurt når de har neste strikkecafe, og det var til neste onsdag så da tropper jeg opp der og håper noen av de kan hjelpe meg i gang.

enda engang, klem fra meg:)

Camilla sa...

Så flink! Det blir fint:-)

LYKKEBO sa...

Wow!! Og så har du lært deg det på en helg!! Flinke deg!! Gleder meg til å se hvor stort teppe blir! hehe.. (eller noe annet..hihi..) Har lenge hatt lyst å lære meg det jeg å! Kjøpte meg faktisk en bok, men var jo helt gresk for meg! Tror jeg må ta en kveld hos mormor;)

Klem

KOSELIGE HJEM sa...

Så flink du er! Jeg er en kløpper i håndarbeid, strikking, brodering, sying (gardiner, puter, skjørt m.m.), maling etc, men jeg har ALDRI fått til å hekle. Det irriterer meg grenseløst. Jeg må ha en blokkering av noe slag når jeg skal prøve meg på hekling. Får det bare absolutt ikke til! Skal prøve etter din oppskrift her, men jeg tviler...... Det skal sies at jeg er rimelig sta, så jeg gir meg ikke med det første. Kanskje jeg lærer å hekle før jeg blir pensjonist....... Ha en fin kveld videre. (Jeg skal fortsette med strikketøyet mitt.....)

Rose Love sa...

Lykke til!